Formació

Recursos

Preinscripció a accions formatives

IV Taller de projectes d'Economia Social i Solidària per a les entitats localsCodi:  EXT2017/0006
Període de preinscripció: 05/09/2017 a 17/10/2017

Tipologia:

  Taller

Modalitat:

semipresencialEntorn específic de treball:

Personal tècnic d'ens locals de la província de Barcelona i persones que participin en iniciatives d'economia social i solidària o tinguin interès a fer-ho, en especial amb la perspectiva del desenvolupament econòmic local.

Requisits:

Treballar o estar vinculat a l'àmbit del desenvolupament econòmic local.

Presentació:

L'entrada en relació de les polítiques públiques amb les pràctiques d'economia social i solidària constitueix una de les grans novetats del desenvolupament local dels últims anys.

Per tal d'aprofundir en la reflexió i l'aprenentatge entre les experiències en curs de les entitats locals de les comarques de Barcelona, l'OTEDE organitza per quart any consecutiu un taller de projectes, centrat en les iniciatives sociocomunitàries d'economia social i solidària.


Objectius:

 • L¿objectiu general és conèixer i aprofundir en les experiències d¿economia social i solidària que alguns ens locals estan duent a terme a la demarcació de Barcelona.
  Els objectius específics són:
  ¿ Intercanviar les experiències més interessants que s¿estan duent a terme als ens locals de la demarcació de Barcelona relacionades amb l¿economia social i solidària.
  ¿ Aportar orientacions i eines per millorar els projectes d¿aquests ens locals relacionats amb l¿economia social i solidària.
  ¿ Crear sinergies entre el personal tècnic dels municipis de la província de Barcelona que comparteixen les experiències d¿economia social i solidària que promouen als seus municipis, per afavorir el seu treball en xarxa, a fi de millorar, consolidar i estendre aquestes experiències i promoure la innovació en aquest àmbit.


Continguts:

 • Contextualització i descripció breu de cada tipus d'iniciativa d'economia social i solidària sobre la qual es presentarà una experiència.
 • Debat i reflexió sobre les experiències presentades al taller.


Metodologia d'impartició:

La metodologia es basa en l’exposició i l’anàlisi de casos en format taller amb l’objectiu de socialitzar iniciatives d’economia social i solidària, millorar-les i ajudar a la seva eventual replicació i  activitats en línia per reforçar el debat i les conclusions de la sessió.Tipus d'acreditació:

Certificat d'assistència

Programa:Durada:

 10

Presencial:

 5

En línia:

 5

Detall de la durada:

 5 hores presencials i 5 en línia

Mínim de participants:

10

Òptim de participants:

12

Màxim de participants:

15

Formadors:

Jordi Garcia Jané


Gestor de formació:

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació. Àrea de Desenvolupament Econòmic Local

Telèfon:

 934 049 171

Correu electrònic:

 o.estrategiesde@diba.cat

Adreça web:

 www.diba.cat/web/economieslocals


Data Presencialitat Hora Inici Hora Fi Aula Formador ConfirmatL'edició no es troba en període de preinscripció


Tornar

Diputació de Barcelona. Rambla de Catalunya, 126. 08008 Barcelona Tel. 934 022 222