Promotor de formació |
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació |
Gestor de formació |
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
934 022 817 gs.desen.econ@diba.cat;dominguezpm@diba.cat |
Codi | Modalitat | Canal | Durada | Presencial |
---|---|---|---|---|
EXT2020/1244 | Jornada | videoformació | 2.0 hores | 2.0 hores |
Data | Presencialitat | Hora inici | Hora fi | Lloc impartició | Formador |
---|---|---|---|---|---|
15/07/2020 | No | 10:00 | 12.00 | Videoformació | Lluis Ramis Pla |
Itinerari formatiu (Ens locals) |
|||
Col·lectiu professional |
Àmbit funcional |
Lloc de treball |
Competència |
Tècnic especialista | Serveis de Desenvolupament Econòmic | Tècnic promoció econòmica | Projectes de mercat de treball i ocupació |
Requisits |
Ens locals de la demarcació de Barcelona, preferentment al personal directiu i tècnic de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Local | ||
Nombre de participants |
Mínim 15 Òptim 30 Màxim 30 |
Objectius |
Obtenir informació sobre l'impacte i els canvis provocats per la pandèmia en els diferents nivells de la cadena de valor de l'alimentació a curt i mig termini:
|
Continguts |
Programa: 10-10.10h Benvinguda i presentació de la jornada i el ponent. 10.10-11.20h Ponència: Impacte de la covid19: Redefinició de reptes en la cadena de valor de negocis de l'alimentació.
11.20-11.50h Debat. 11.50-12h Cloenda. |
Metodologia d'impartició |
Ponència amb debat final amb la participació de les persones assistents. |
Tipus d'acreditació |
Certificat d'assistència |