Redefinició de reptes en la cadena de valor de negocis

Promotor de formació

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Gestor de formació

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
934 022 817
gs.desen.econ@diba.cat;dominguezpm@diba.cat
Modalitat Codi
Jornada EXT2020/1244

Canal
videoformació (realització de les hores presencials amb la plataforma Zoom)

Durada Presencial
2.0 hores 2.0 hores


Data Presencialitat Hora inici Hora fi Lloc impartició Formador
15/07/2020 No 10:00 12.00 Videoformació Lluis Ramis Pla

Itinerari formatiu (Ens locals)

Col·lectiu professional
Àmbit funcional
Lloc de treball
Competència
Tècnic especialista Serveis de Desenvolupament Econòmic Tècnic promoció econòmica Projectes de mercat de treball i ocupació

Requisits

Ens locals de la demarcació de Barcelona, preferentment al personal directiu i tècnic de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Local

Nombre de participants

Mínim 15     Òptim 30     Màxim 30

Objectius

Obtenir informació sobre l'impacte i els canvis provocats per la pandèmia en els diferents nivells de la cadena de valor de l'alimentació a curt i mig termini:

  • Nous reptes? Caiguda del consum? Baixada de preus? Consolidació del canal online? Desaparició de les xarxes comercials? Noves formes de treballar? Nous perfils necessaris?

Continguts

Programa:

10-10.10h

Benvinguda i presentació de la jornada i el ponent.

10.10-11.20h

Ponència: Impacte de la covid19: Redefinició de reptes en la cadena de valor de negocis de l'alimentació.

  • La cadena de valor de negocis de l'alimentació.
  • Situació abans de la covid19.
  • Canvis que s'han produït.
  • Reptes de futur que estan generant aquest canvis. 

11.20-11.50h

Debat.

11.50-12h

Cloenda.

Metodologia d'impartició

Ponència amb debat final amb la participació de les persones assistents.